VELJ 06

JAGUAR F-PACE
VEĆ OD 525€ MJESEČNO*

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću. Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju s efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F‑PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F‑PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

JAGUAR F-PACE

*Uvjeti financiranja odnose se na model JAGUAR F – PACE PRESTIGE 2.0d 180 HP AWD A8 putem operativnog leasinga u suradnji s OTP Leasing d.d. Kamatna stopa korištena u izračunu naknade za leasing i ukupna naknada za leasing je nepromjenjiva za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Trošak obrade iznosi 0,50% od neto cijene objekta leasinga. Trajanje ugovora o leasingu 60 mjeseci, posebna najamnina 20% neto cijene objekta leasinga. Ostatak vrijednost iznosi 44% neto cijene objekta leasinga. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju OTP banke d.d. na dan izdavanja računa. Max. dozvoljena kilometraža iznosi 15.000 km/god.

DIESEL
  • Čišći nego ikad, današnji Jaguarovi diesel motori nude poboljšanu učinkovitost goriva s karakteristikama okretnog momenta pogodnim za off-road terene i vuču. To je kombinacija koja stvara doista pouzdane performanse za duga putovanja.
BENZIN
ELEKTRIČAN (EV)
  • Naši sofisticirani, potpuno električni pogoni omogućavaju visoke performanse s nula emisija ispuha. Pogonjen parom električnih motora, s baterijom koja se nadopunjava pomoću regenerativnog kočenja i plug-in priključka punjenja, EV je elektrificirajuća budućnost Jaguara.
 
slika
DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA
F‑PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila. Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i zamjetnim na cesti. Sada možete iskusiti F‑PACE onako kako ga je zamislio SVO. F‑PACE-ove poboljšane SVR aerodinamičke značajke kao što su novi prednji branik i otvori za ventilaciju na poklopcu motora nagoviještaju njegovu ogromnu snagu.
slika
UNUTRAŠNJE ZNAČAJKE
Sa širokom paletom raspoloživih opcija i prostorom da stavite vaš znak, možete još više personalizirati vaš F‑PACE. Odaberite opcijska Performance sjedala obložena perforiranom zrnatom kožom kako bi naglasili osjećaj sportskog automobila. Odaberite jedan od naših opcijskih panoramskih staklenih krovova, nepomičnog ili kliznog, kako bi ispunio unutrašnjost vašeg F‑PACE-a svjetlošću i naglasio osjećaj prostornosti.
slika
LUKSUZNE PERFORMANSE
Jaguar sportski automobil iz Special Vehicle Operations (SVO) odjela je ultimativni izraz poznatog britanskog brenda performansi. Svaki od njih pokazuje najbolje od Jaguara s uzbudljivim performansama, izvanrednim luksuzom i vrhunskom tehnologijom. Zadnja kreacija koja dolazi iz vrhunskog Tehničkog centra SVO je F‑PACE SVR - Jaguar-ov ultimativni SUV performansi.
slika
SPORTSHIFT SELECTOR
Za brze, ručne izmjene, SportShift Selector je jednostavan i intuitivan za korištenje i naglašava sportsku prirodu F‑PACE-a SVR.
slika
KOČNICE VISOKIH PERFORMANSI
High Performance Braking sustav F‑PACE-a SVR omogućava brzi, precizni odgovor - osobito prilikom uzastopnog kočenja pri visokim brzinama, zbog njegove odlične otpornosti na proces fadinga.
Adresa: Ul. Velimira Škorpika 32, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 646 3800
Email: jaguarlandrover@autobenussi.hr

FOTO GALERIJA

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-400

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Ovlašteni zastupnik i serviser za vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Centralna poslovnica:

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889