Dugoročan najam

Naše dugogodišnje iskustvo u automobilskoj industriji omogućava nam kreiranje najboljih rješenja vezano za Vaš vozni park. Naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za dostavu prijedloga nabavke vozila i upravljanja voznim parkom prilagođen Vašim potrebama. Na raspolaganju imamo velik izbor svih klasa vozila; od manjih gradskih vozila do premium luksuznih branova.
 
 
Vozilo Renault Megane ZEN Blue dCi 115 (diesel) Renault TWINGO ZEN SCe 65 (benzin)
Učešće Bez učešća Bez učešća
Najam 345,00 € + PDV 230,00 € + PDV
Trajanje najma 48 mjeseci 48 mjeseci
Ukupna ugovorna kilometraža 100.000 100.000
Dodatna oprema    


PREDNOSTI DUGOROČNOG NAJMA VOZILA

Sa uslugom dugoročnog najma vozila svoje vrijeme možete posvetiti Vašem poslovanju - brigu o voznom parku prepustite nama!
 
 • Financiranje vozila
 • Registracija vozila
 • Asistencija
 • Zamjensko vozilo
 • Održavanje vozila
 • Ljetne / zimske gume
 • Administracija
 • Door to door
 • Osiguranje vozila
 • Skladištenje guma
 • Praćenje i kontrola troškova
 • Posebne cijene za rent-a-car usluge


Skrenuli bi pozornost na neke od prednosti dugoročnog najma:
 
  DUGOROČNI NAJAM LEASING / VLASNIŠTVO
Financiranje vozila rješavamo mi za Vas    
Obavezno osiguranje    
Kasko osiguranje    
Ljetne gume / zimske gume    
Skladištenje guma    
Troškovi registracije     
Troškovi tehničkog pregleda    
Porez na cestovna motorna vozila    
Redovno i izvanredno održavanje vozila    
Asistencija i pomoć na cesti     
Zamjensko vozilo    
Door to door - Odvoz i dovoz vozila    

Dugoročni najam vozila pokriva cijeli spektar usluga za vrijeme trajanja najma uključujući:

Nabavka vozila ( osobna i laka teretna vozila )

Na raspolaganju smo kako bi procijenili koje su Vaše potrebe vezano za vozni park kako bi dostavili prijedlog koja vozila bi bila optimalna za upotrebu kako bi izbjegli eventualne dodatne troškove zbog specifičnog dodatnog održavanja, viška vozila u floti, troškova goriva ili slično.
Pomoći ćemo Vam da odaberete pravo vozilo za konkretni posao bez nepotrebnih dodatnih opcija ili troškova.

Trajanje najma i kilometraža
Moguće trajanje najma je od 12 do 60 mjeseci.
Ugovorna kilometraža ovisi o potrebama korisnika. Maksimalni broj prijeđenih kilometara za vrijeme trajanja ugovora je 180.000 km.

Cjenovna analiza i pregovori
Nakon provjere različitih opcija proizvođača, uključujući različite brandove, modele i opremu pomoći ćemo vam odabrati opciju koja njabolje odgovara vašim potrebama i koja je cjenovno najpovoljnija.
Klijentima omogućavamo optimalne uvijete financiranja i troškove održavanja; jedini trošak za klijenta je mjesečna najamnina ugovorenih usluga.

Bez skrivenih troškova
Nema dodatnih iznenadnih troškova; mjesečna najmnin je fiksna za cijelo trajanje najma što vam olakšava dugoročno planiranje vlastitih troškova i resursa. Svi troškovi financiranja, održavanja, osiguranja vozila i uključenih usluga su na jednoj mjesečnoj fakturi.

Zamjensko vozilo
Kako bi klijentima u svakom trenutku osigurali mobilnost na raspolaganju imamo velik broj različite kategorije vozila. Mobilnost je osigurana kroz velik vozni park vozila sa kojima raspolažemo te u svakom trenutku i za svaku situaciju imamo riješenje za vas. Zamjensko vozilo vam je na raspolaganju za vrijeme servisa vozila, redovnog održavanja, duljeg popravka ili slično.

Održavanje vozila
Klijentima omogućavamo korištenje vozila u uvijek ispravnom stanju te pratimo troškove održavanja kao i cijene svih uključenih usluga kroz aktivno pregovaranje sa mrežom ugovorenih partnera.
Naš tim stručnjaka analizira sve troškove koji se odnose naodržavanje vozila te je u aktivnom kontaktu sa servisnim partnerima i klijentima kako bi se osigurao kvalitetan rad i održavanje vozila te kako bi se pratili troškovi održavanja vozila u skladu sa prijeđenom kilometražom i starosti vozila.

Zamjena i skladištenje pneumatika
Naša usluga uključuje nabavku i sezonsku zamjenu pneumatika kao i skladištenje istih. Naša tehnička služba vam stoji na raspolaganju kako bi na vrijeme izvršili nabavku i zamjenu pneumatika. Skrećemo pozornost na poštivanje zakonske regulative sezonske zamjene pneumatika ( zakonska obveza zimske opreme u RH od 15.11. tekuće godine do 15.04. iduće godine ).

Tehnička služba i asistencija
Tehnička služba i asistencija na raspolaganju vam je 24/7 na broj telefona 072/606-606, e.mail: technical-support@autobenussi.hr

Analiza flote
Kroz kontinuiranu komunikaciju i analizu pomoći ćemo vam pratiti i analizirati stanje flote kako bi omogućili trenutnu i buduću optimizaciju troškova.


Povrat vozila bez rizika
Nakon isteka najma vozilo klijent vraća vozilo te ne snosi nikakav rizik vezan za prodaju vozila.

Dodatne usluge
Uz dugoročni najam vozila nudimo i kratkoročni najam te dodatne uštede i koorporativne cijene za klijente koje žele cijelokupno upravljanja flotom. Naš je cilj u potpunosti zadovoljiti svaki vaš individualan upit, bilo da se radi o dugoročnom ili kratkoročnom najmu.

Kontakt
e mail: business@enterprise.hr
t. +385 1 638 4057

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.