KOL 29

NOVI RANGE ROVER EVOQUE

Nastavak naše filozofije dizajna. S njegovom prepoznatljivom siluetom kupea, Range Rover Evoque je neodoljivi nasljednik vozila koje je osvojilo srca diljem svijeta. Upravljivost na cesti i izvan nje, u kombinaciji sa sposobnostima u svim vremenskim prilikama, garantiraju da ovaj kompaktni SUV pruža pouzdanu i sigurnu vožnju, bez obzira na uvjete. Intuitivne i inovativne opcijske tehnologije Range Rovera Evoque uključuju Touch Pro Duo 1, 12.3" Interactive Driver Display, Head-up Display i Meridian Audio™.

NOVI RANGE ROVER EVOQUE
EVOQUE
 • 17" kotači 1005, 10 spoke, Satin Dark Grey
 • Prednja sjedala obložena tkaninom podesiva u 8 smjerova
 • 10" Touch Pro, Analogue Dials, Central TFT Display i Sound System
 • LED prednja svjetla
 • Rear Camera i prednji i stražnji Parking Aid sustav
 • Connectivity značajke uključuju: Remote
EVOQUE S
EVOQUE SE
 • 20" kotači Style 5076, s 5 dvostrukih krakova, Gloss Sparkle Silver
 • Električna prednja sjedala s memorijom obložena perforiranom Duo-Tone zrnatom kožom podesiva u 14 smjerova
 • Touch Pro Duo, Interactive Driver Display i Sound System
 • Premium LED prednja svjetla s naglašenim DRL i Auto High Beam Assist (AHBA)
 • Park Pack (Clear Exit Monitor, Park Assist, 360º Parking Aid i Rear Traffic Monitor)
 • Connectivity značajke uključuju: Remote, Navigation Pro, Connect Pro (Smart Settings, Pro Services, 4G Wi-Fi Hotspot) i Smartphone Pack (InControl Apps, Android Auto™ i Apple CarPlay®)
EVOQUE HSE
 
slika
VANJSKI DIZAJN
Manje linija, čistije površine i visoka razina preciznosti, sve to naglašava moderan i sofisticiran dizajn Range Rovera Evoque. Ručke vrata s funkcijom izvlačenja, opcijski 21" kotači1 i Matrix LED prednja svjetla2 s prednjim i stražnjim Animated Directional Indicators naglašavaju neprepijepornu prisutnost.
slika
UNUTRAŠNJI DIZAJN
Suvremeni materijali osiguravaju neodoljivu unutrašnjost po mjeri. Windsor koža, Kvadrat premium vuneni umetci i tekstili s Eucalyptus vlaknima su samo neke od opcija za opremanje Range Rover Evoquea.
slika
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
S visokom rezolucijom i oštrom grafikom, opcijski 12.3” Interactive Driver Display visoke definicije prikazuje informacije vožnje, zabave i podatke aktivne sigurnosti, uključujući navigaciju, telefon i medije, jasno i bez ometanja.
slika
TOUCH PRO DUO
Opcijski dvostruki 10" zasloni na dodir visoke definicije omogućavaju povećanu fleksibilnost i učinkovitost. Na primjer, možete lako gledati navigaciju na gornjem zaslonu dok još uvijek radite s dodatnim značajkama, kao na primjer klimatizacijom ili medijima, pomoću donjeg zaslona.
slika
SPORTSHIFT BIRAČ
SportShift Selector4 jednostavan je i intuitivan za korištenje. Na terenu omogućava brzu i učinkovitu izmjenu brzina naprijed i natrag što vam dopušta bolje svladavanje teških podloga, kao što su snijeg, pijesak i blato.
slika
GRIJANA I HLAĐENA SJEDALA
Kako bi uvijek osigurali optimalnu udobnost, bez obzira na vanjsku temperaturu, grijana i hlađena prednja sjedala dostupna su kao opcija - omogućavajući vozaču i suvozaču neovisno podešavanje njihove željene temperature.
slika
PROLAZAK KROZ VODU
Ultrazvučni senzori postavljeni u retrovizorima otkrivaju i upozoravaju da je dubina vode kojoj prilazi Range Rover Evoque do vodeće u klasi od 600mm. Opcijski Wade Sensing9 može vam također pomoći da sigurno pređete vodene tokove i može biti neprocjenjiv prilikom putovanja poplavljenim cestama.
slika
MATRIX LED PREDNJA SVJETLA
Jedan dio naše palete inovativnih tehnologija, kao što su Matrix LED prednja svjetla s naglašenim Daytime Running Lights (DRL)2 opremljena je prilagodljivim snopom. Ova tehnologija povećava broj odjeljka s jakim snopom za vrhunsku vidljivost dok postavlja sjenu na svjetla nadolazećeg prometa, pomažući u spriječavanju zasljepljivanja.
slika
VUČA
Range Rover Evoque može vući do 1,500 kg. Također se može ugraditi opcijska demontažna kuka ili električno postavljena kuka. Možete dodatno naglasiti raznovrsnost vozila odabirom
slika
TORQUE VECTORING
Torque Vectoring by Braking4 omogućava kontrolirani prolazak kroz zavoje smanjujući podupravljanje do krajnih granica pomoću kontroliranog kočenja unutrašnjih kotača. S Active Rear Locking Differential sustavom dobivate dodatnu pogodnost boljeg pogona u zavojima i više prianjanja na terenu.
Adresa: Ljubljanska avenija 1, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 646 3800
Email: jaguarlandrover@autobenussi.hr

FOTO GALERIJA

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Ovlašteni zastupnik i serviser za vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Centralna poslovnica:

 • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
 • +385-052-385-888 +385-052-385-889