JAGUAR F-PACE za 450.000 HRK

JAGUAR F-PACE za 450.000 HRK

JAGUAR F-PACE ZA 450.000 HRK

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću. Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju s efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F‑PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F‑PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

 

MODEL: 50:50 uz 0 % kamate

50 % kupoprodajne cijene platite prije preuzimanja, a preostalih 50 % za godinu dana i sve to uz 0 % kamate.
Trošak obrade ugovora iznosi 1 % od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu je 12 mjeseci. Leasing rata je godišnja, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju OTP banke d.d. na dan izdavanja računa.

MODEL 1/3 uz 0 % kamate

Trečinu kupoprodajne cijene platite prije preuzimanja, drugu trečinu za 12 mjeseci i zadnju trečinu za 24 mjeseca i sve to uz 0 % kamate.
Trošak obrade ugovora iznosi 1 % od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu je 24 mjeseci. Leasing rata je godišnja, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju OTP banke d.d. na dan izdavanja računa.

Operativni leasing

Vozi F-pace za 525 eur / mjesečno.
Kamatna stopa korištena u izračunu naknade za leasing i ukupna naknada za leasing je nepromjenjiva za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Trošak obrade iznosi 0,50% od neto cijene objekta leasinga. Trajanje ugovora o leasingu 60 mjeseci, posebna najamnina 20% neto cijene objekta leasinga. Ostatak vrijednost iznosi 52% neto cijene objekta leasinga. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju OTP banke d.d. na dan izdavanja računa. U suradnji s OTP leasingom. Max. dozvoljena kilometraža iznosi 15.000 km/god.
*Posebni prodajni uvjeti Benussi Financiranja ponuđeni su u suradnji s OTP Leasing Hrvatska d.d. kao davateljem leasinga. Efektivna kamatna stopa (EKS) iskazuje se za fizičke osobe kod financiranja putem financijskog leasinga. Sukladno pozitivnim zakonskim odredbama i metodologiji izračuna kamatne stope, obaveza je u izračun EKS-a uključiti sve troškove koje davatelj leasinga uvjetuje primatelju leasinga ( fizičkoj osobi ) prilikom sklapanja ugovora o financijskom leasingu. Po odabiru modela vozila, izradit će se ponuda financiranja unutar koje će biti iskazan podatak o EKS-u.
Napomena: postojim mogućnost navedenih netočnih informacija u ovom cjeniku zbog greške ili promjena u specifikaciji proizvoda koja se možda dogodila od izrade ili objave. Proizvođač zadržava pravo promjene cijena, materijala, specifikacija i modela u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Slike su simbolične.


** PAKET OPREME 
 • InControl Protect : e-Call, b-Call, Remote Essentials
 • InControl Connect Pro Pack: Remote Premium, InControl Apps, Pro Services + WiFi HotSpot
 • PAKET: NAPREDNI SUSTAV POMOĆI PRI PARKIRANJU
 • 19" 7 dvostrukih krakova (srebrna) 'Style 7012'
 • Elektročno sklopiva grijana vanjska zrcala s automatskim zatamnjivanjem i rasvjetom okolice vozila (zahtijeva unutarnje osvrtno zrcalo s automatskim zatamnjivanjem) (sa memorijom ako su naručena memorijska sjedala)
 • Grijana prednja sjedala
 • Grijana prednja sjedala
 • Interaktivni ekran vozača 12,3"
 • Zatamnjena stakla
 • Podesiva ambijentalna rasvjeta
 • LED glavna svjetla s LED dnevnim svjetlima u obliku slova J
 • Motorizirana vrata prtljažnika
 • Navigacija InControl Touch Pro SSD
 • Metalik boja
 

slika

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

F‑PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila. Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i zamjetnim na cesti. Sada možete iskusiti F‑PACE onako kako ga je zamislio SVO. F‑PACE-ove poboljšane SVR aerodinamičke značajke kao što su novi prednji branik i otvori za ventilaciju na poklopcu motora nagoviještaju njegovu ogromnu snagu.
 
slika

UNUTRAŠNJE ZNAČAJKE

Sa širokom paletom raspoloživih opcija i prostorom da stavite vaš znak, možete još više personalizirati vaš F‑PACE. Odaberite opcijska Performance sjedala obložena perforiranom zrnatom kožom kako bi naglasili osjećaj sportskog automobila. Odaberite jedan od naših opcijskih panoramskih staklenih krovova, nepomičnog ili kliznog, kako bi ispunio unutrašnjost vašeg F‑PACE-a svjetlošću i naglasio osjećaj prostornosti.
 
slika

LUKSUZNE PERFORMANSE

Jaguar sportski automobil iz Special Vehicle Operations (SVO) odjela je ultimativni izraz poznatog britanskog brenda performansi. Svaki od njih pokazuje najbolje od Jaguara s uzbudljivim performansama, izvanrednim luksuzom i vrhunskom tehnologijom. Zadnja kreacija koja dolazi iz vrhunskog Tehničkog centra SVO je F‑PACE SVR - Jaguar-ov ultimativni SUV performansi.
 
slika

SPORTSHIFT SELECTOR

Za brze, ručne izmjene, SportShift Selector je jednostavan i intuitivan za korištenje i naglašava sportsku prirodu F‑PACE-a SVR.
 
slika

KOČNICE VISOKIH PERFORMANSI

High Performance Braking sustav F‑PACE-a SVR omogućava brzi, precizni odgovor - osobito prilikom uzastopnog kočenja pri visokim brzinama, zbog njegove odlične otpornosti na proces fadinga.Pošaljite upit