Super ponuda i najbolje cijene

 
 

U sklopu prodajno servisnog centra na Industrijskoj ulici u Puli vršimo prodaju montažu, balansiranje guma za osobna vozila, motocikle, skutere i laka komercijalna vozila. Uz vrlo konkurentne cijene sa konstantnim akcijama i pogodnostima svrstali smo se među vodeće vulkanizerske radionice u Istri.
Uz povoljne cijene nudimo i kvalitetnu uslugu sa školovanim i osposobljenim djelatnicima za montažu, balansiranje guma svih tipova cestovnih vozila od 10 do 24 cola. Posjedujemo i moderne strojeve za montažu specifičnih run on flat guma sa jakim bočnim stranicama za vožnju sa probušenom gumom kao što su BUTLER AIRDRAULIC EVO SERIES. Ukoliko imate potrebe nudimo i tzv. hotel za gume gdje možete staviti na čuvanje gume na period od jedne godine. Hotel za gume je idealno za zamjenu zimskih u ljetne gume bez zauzimanja dragocjenog mjesta u vašim garažama.
U našoj ponudi možete pronaći gume svih svjetskih proizvođača kao što su: MICHELIN, DUNLOP, GOOD YEAR, CONTINENTAL, TOYO, FULDA, BRIDGESTONE, YOKOHAMA, KLEBER, BF GOODRICH, SAVA, FIRESTONE, PIRELI .
U ponudi nudimo aluminijske naplatke proizvođača: ALESIO, OZ RACING, ATP, ENZO, DOTZ, DEZENT, MOMO, MAK, AEZ, MS, TSW, TOORA, RIAL

 
 
 

KONTAKT

 
Adresa: Industrijska 2D, 52100 Pula
Tel: +385 52 385 873
Email: vulkanizer@autobenussi.hr