USLUGE - Autobenussi d.o.o.

U našIm prodajno-servisnim centrima, našim kupcima nudimo kompletnu uslugu

Auto Benussi - Usluge

Home Usluge

Rezervni djelovi

Servis i održavanje vozila, osigurano uporabom originalnih rezervnih djelova i dodatne opreme. Dobava originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme realizirana je u četiri narudžbe tj. isporuke tjedno. Rok isporuke rezervnih dijelova i dodatne opreme je 1-2 dana. Kompletan servisni materijal potreban za redovite servise nalazi se na našem skladištu koje je u sklopu servisa.

Poslovna misija tvrtke je udovoljiti zahtjevima svih kupaca te odgovorno i kvalitetno pratiti kupce tijekom eksploatacije vozila.

Centar auto pneumatike

U sklopu prodajno servisnog centra na Industrijskoj ulici u Puli vršimo prodaju montažu, balansiranje guma za osobna vozila, motocikle, skutere i laka komercijalna vozila. Uz vrlo konkurentne cijene sa konstantnim akcijama i pogodnostima svrstali smo se među vodeće vulkanizerske radionice u Istri. Uz povoljne cijene nudimo i vrlo kvalitetnu uslugu sa školovanim i osposobljenim djelatnicima sa montažu, balansiranje guma za sve tipove cestovnih vozila od 10 do 24 cola. Posjedujemo i moderne stroje za montažu specifičnih run on flat guma sa jakim bočnim stranicama za vožnju sa probušenom gumom kao što su BUTLER AIRDRAULIC EVO SERIES. Ukoliko imate potrebe nudimo i tzv. Hotel za gume gdje možete staviti na čuvanje gume na period od jedne godine, idealno za zamjenu zimskih u ljetne gume bez zauzimanja dragocijenog mijesta u vašim garažama. U našoj ponudi možete naći gume svih svijetskih proizvođača kao što su MICHELIN, DUNLOP, GOOD YEAR, CONTINENTAL, TOYO, FULDA, BRIDGESTONE, YOKOHAMA, KLEBER, BF GOODRICH, SAVA, FIRESTONE, PIRELI .U ponudi su također aluminijski naplatci proizvođača: ALESIO, OZ RACING, ATP, ENZO, DOTZ, DEZENT, MOMO, MAK, AEZ, MS, TSW, TOORA, RIAL

Auto Benussi autopraona ...

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-400

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889