• 4C

    rođen iz natjecanja
  • 4C

    dizajnerski i tehnološki jedinstveni automobil

ROĐEN IZ NATJECANJA

Odražava legendarne sportske automobile: slavne i pobjedničke. Grmljavinu njihovih motora. Klicanje mase uz staze. Izvoran entuzijazam i strast. Alfa Romeo 4C nastao je u najčišćem duhu automobila Alfa Romeo. Dizajnerski i tehnološki jedinstveni automobil stvoren je kako bi uzbudio vozača i na trkaćoj stazi i na cesti. Sada se može ostvariti san svakog pasioniranog vozača.

OSTVARENI SAN.

Napravljen u Modeni, model Alfa Romeo 4C spoj je dviju jedinstvenih kvaliteta: inženjerstva Alfa i proizvodnje Maserati, u jednom. 4C. Čisti Alfa Romeo.

koncentrirana učinkovitost

Ukupna težina automobila iznosu 895 kilograma i zato Alfa Romeo 4C ima jedan od najmanjih omjera težine i snage; manji je od 4 kg/ks. Uz povrat konfiguracije s pogonom na stražnje kotače. Alfa Romeo 4C pruža nepogrešiv osjećaj utrke u vožnji.

Alfa Romeo - Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

SAVRŠEN OMJER SNAGE I TEŽINE

Alfa Romeo 4C, svojom konfiguracijom s motorom postavljenim u sredinu i sofisticiranim izgledom ovjesa (preklopljena stopica na prednjem dijelu, napredni McPherson na stražnjem dijelu), savršeno je izbalansiran automobil koji je vladar ceste pri bilo kojoj brzini. Snažan kočioni sustav sa samoventilirajućim perforiranim diskovima i vilicama Brembo na prednjim kotačima omogućuje da se Alfa Romeo 4C zaustavi od 100 do 0 km/h za samo 36 metra. Alfa Romeo 4c je, osim toga, opremljena prednjim i stražnjim gumama različitog promjera kako bi se omogućilo savršeno prianjanje na svi vrstama cesta i u svim vremenskim uvjetima.

SPREMAN NA REAKCIJU

zabava na trkaćoj stazi zajamčena je

At Autocar, We Provide

UPALITE SVOJU STRAST

Svaka pojedinost modela Alfa Romeo 4C osmišljena je tako da potiče sportsku strastvenost. Kotači od lake legure u rasponu od 17" do 19" postavljeni su u različitim veličinama na prednjem i stražnjem dijelu kako bi se osigurala savršena ravnoteža i najbolja dinamika. Kočione čeljusti Brembo s 4 mala klipa dostupne su u 4 boje: sivoj, crnoj, žutoj i naravno, crvenoj. Spojler u boji karoserije ili od karbonskih vlakana (dostupan u dodatnoj opremi), farovi Bi-LED s okvirom od karbonskih vlakana, bočni uvodnici zraka, dvostruka ispušna cijev, sportska sjedala i jedinstvena karoserija od karbonskih vlakana zajedno čine da je Alfa Romeo 4C, malo. ali impresivno remek-djelo iz tvrtke Alfa Romeo.

UNUTRAŠNJOST

Kao i na vanjskom dijelu, sve u unutrašnjosti ima svoju jasno određenu funkciju i odražava trkaći duh Alfa Romea. Takva je jedinstvena karoserija koja je je u jednom dijelu i izrađena od karbonskih vlakana. A da bi sve bilo na dohvat vozača kolo upravljača postavljeno je na dno što omoguće kontrolu. Aluminijske papučice i štitnici za pete posljednji su detalji istinskog sportskog karaktera. U sjedala su ugrađene ojačane konstrukcije od kompozitnih materijala i poseban lagani umetak koji pomažu zadržati položaj za trke u vožnji.

VANJSKI IZGLED

DNA modela Alfa Romeo 4C jednostavan je: čiste performanse. Svaki dio izgleda automobila Alfa Romeo 4C koji oduzima dah ima posebnu aerodinamičnu funkciju i pridonosi stvaranju potisne sile za povećanje stabilnosti na najvećim brzinama.

STIL

Dizajn automobila Alfa Romeo 4C nadahnut je našom bogatom prošlošću preuzimajući stilske značajke i nadahnuće iz nepogrešivog stila modela Alfa Romeo 33 Stradale. Napravljen u Modeni, model Alfa Romeo 4C spoj je dviju jedinstvenih kvaliteta: inženjerstva Alfa i proizvodnje Maserati, u jednom. 4C. Čisti Alfa Romeo.

Foto galerija

projektirana za uzbuđenje

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889