• Jeep Cherokee

    Rođen s autentičnom DNK

  • Jeep Cherokee

    Ljepota divljeg

Nova vrsta

konstruirana da se izdigne oznad ostalih

Jeep Cherokee značajke

Nov, suvremen pristup nasljeđu vozila Jeep

Vanjština
Unutrašnjost
Sigurnost

Longitude - Limited - Trailhawk

Novi Cherokee je konstruiran za budućnost, sa svježom i agresivnom novom vanjštinom koja proizlazi iz njegovog legendarnog naslijeđa: njegov novi oblik izgleda zapanjujuće čak i najzahtjevnijem oku. Novi model ima snažnu pojavu, agresivni odnos veličine kotača prema karoseriji i istaknutu prisutnost na cesti. Latitude izvedba uključuje značajke koje postaju još ekskluzivnije na Limited izvedbi, a ponuda završava s Trailhawk izvedbom kod koje je Jeep® način razmišljanja doveden do ekstrema.

2.0 Multijet II 16v dizelski motor. Novi 2.0-litreni turbo dizelski motor uključuje Multijet II tehnologiju koja doprinosi smanjenju potrošnje goriva za 30 posto u odnosu na prethodni 2.8-litreni turbo dizelski motor ugrađivan u model Jeep® Cherokee. CO2 emisije su također značajno smanjene i rezultirale su u emisiji od 139 g/km kod modela s prednjim pogonom i 147 g/km kod modela s pogonom na četiri kotača. Ovaj 2.0-litreni Multijet II isporučuje 140 konjskih snaga, osigurava izuzetnu ravnotežu između snage i smanjenja potrošnje goriva i emisija, zahvaljujući okretnom momentu od 350 Nm koji je dostupan od 1.750 okr/min. Maksimalna fleksibilnost za smanjenje učestalosti promjene stupnjeva i povećanje užitka u vožnji.

3.2 PENTASTAR® V6 benzinski motor. Novi 3.2-litreni Pentastar V-6 je prva izvedenica priznatog 3.6-litrenog Pentastar V-6 motora, te se može pohvaliti jednakim inovacijama koje su njegovom prethodniku veće zapremnine osigurale široke pohvale stručnjaka što se tiče učinkovitosti, snage i profinjenosti. To doprinosi profinjenom iskustvu vožnje sa smanjenim vrijednostima buke, vibracija i grubosti, te izvanrednoj ravnoteži veće specifične snage (84,2 KS po litri) uz smanjenje potrošnje goriva od 30 posto u odnosu na V-6 motor na odlasku.

Učinkovit

u svim vremenskim uvjetima

At Autocar, We Provide

Iskustvo vožnje s otvorenim krovom

Cherokee pruža dvije odlične mogućnosti za predavanje suncu i uživanju u slobodi na svježem zraku. Novi dvodijelni panoramski krov CommandView® staklenu ploču sa stražnje strane. Pomični panoramski krov Sky Slider® ekskluzivan je u klasi i otvara vaš pogled na svijet jednim pritiskom na gumb.

Cherokee Trailhawk

Cherokee Trailhawk masivnog i upečatljivog izgleda nudi zaštitu podvozja, podignuto podvozje za dobra dva centimetra, cjelogodišnje pneumatike te prednju i stražnju kuku za vuču. Sve ove funkcije povezane su s certifikatom Trail Rated®, koji znači pripremljenost za gotovo sve vremenske uvjete ili terene.

Blokada stražnjeg diferencijala

Jeep® Cherokee je i prvo srednje veliko sportsko terensko vozilo opremljeno s blokadom stražnjeg diferencijala što smanjuje gubitak snage kada ne trebate pogon na četiri kotača i snižava potrošnju goriva. Blokada stražnjeg diferencijala se neprimjetno se prebacuje između pogona na dva i četiri korača što osigurava kontinuirano vektoriranje okretnog momenta bez sudjelovanja vozača.

Paket za hladno podneblje

Grijana sjedišta ugodna su raskoš za hladnih zimskih dana. Paket za hladno podneblje uključuje grijana prednja sjedišta, grijani obruč volana, odmrzavanje brisača vjetrobranskog stakla i podne tepihe (gumeni tepisi) za sve vremenske uvjete.

Foto galerija

Beskompromisna kvaliteta

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889