Fiat 500

STIL JE STVAR KARAKTERA. ILI GA IMATE ILI GA NEMATE.

I LEGENDE RASTU

I mijenjaju se.

MODEL 500 SAVRŠENA IKONA FIATA

Nasmijano lice modela 500 dobilo je još više vragolasti izraz. Prednji kraj više namiguje zahvaljujući novim letvicama, poznatim brčićima i braniku koji zaokružuje trodimenzionalnu rešetku. Još atraktivniji, još pozitivniji, još više 500.

ON JE DRUŠTVEN. ALI NIJE CVIJETIĆ.

U kabini novog modela 500 jedino što je bitno je uživanje u vožnji. Zbog toga je opremljen s najsofisticiranijim sigurnosnim i informacijsko zabavnim sustavima - kontrole na upravljaču, hands-off Buletooth® funkcijom i Bluetooth audio reprodukcijom, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE funkcijama, kao i Uconnect™ online informacijskim sustavom.

U vašem novom modelu 500, osim njegovog novog sustava kočenja (u kombinaciji s 1.2 motorom), možete se osloniti na sve najbolje sustave zaštite: 7 zračnih jastuka, ABS + EBD sustavi kako ne bi izgubili kontrolu prilikom naglog kočenja, ESC + Hill Holder sustavi kako bi zadržali smjer kretanja u nuždi i olakšali si kretanje na uzbrdici, HBA sustav kako bi naglo kočenje bilo učinkovitije i pokazivači smjera koji se odmah pale u slučaju naglog kočenja. Elipsoidna prednja svjetla s dnevnim pozicijskim svjetlima (DRL) jamče maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.

Uconnect™ sustav - informacijsko zabavni sustav koji vam preko njegovog 5" ili 6,5" dodirnog zaslona, upravljanje svim multimedijskim uređajima koji postoje.

NEVJEROJATAN. KAO I NJEGOVI DODACI.

Mogućnosti prilagođavanja novog modela 500 su doista neograničene. Sve što trebate se prepustiti vašoj mašti.

Više šik, više odlučan, više profinjen? Novi 500 će se pretvoriti u ono što želite.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

DIZAJN I UDOBNOST

Nitko nije bio u trendu kao ova dama.

At Autocar, We Provide

PRIVLAČNA SORTA

Nova poli-eliptična prednja svjetla komuniciraju i kao da namiguju tami. Dok su nova dnevna pozicijska svjetla s LED tehnologijom inspirirana s nulom u logotipu 500, te tijekom noći odmah postaju prepoznatljivi dio ovog automobila.

INSPIRIRAN VISOKOM MODOM

Stil, stil, stil i još više stila. Novi materijali i tkanine za presvlačenje unutrašnjosti novog modela 500 direktno dolaze s najpoznatijih modnih pista. Tu je Glen tkanina u različitim bojama i nova fina Burgubdy koža s plavim umetcima, starinski detalj koji podsjeća na trendi boje 60-ih. Kako bi se zajamčila potpuna udobnost koju zaželite u ponudi su nova sjedala napravljena od još više ergonomskih materijala i konstruirana kako bi olakšala ulazak na stražnja sjedala.

KOLEKCIJA 500

Nitko nije bio u trendu kao ova dama. Danas 500 predstavlja novu odjeću za svoj automobil: 6 grafičkih uzoraka za pokrivanje njegovih novih linija s elegancijom, maštom, radosti i humorom. Ništa nije prepušteno slučaju: svako grafičko rješenje može se kombinirati sa specifičnim bojama karoserije i dostupno je u više od jedne izvedbe – MINI (bočne stranice) ili MIDI (presvlači automobil od boka prema gore, uključujući krov, poklopac motora, vanjska zrcala, bočnu liniju, poklopac prtljažnika i stupove vrata).

SVE JE POD KONTROLOM

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni. Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše. Inovativni 7″TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom.

Foto galerija

Ponovo, model 500 je spreman da iznenadi.

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889