Fiat 500C

VAŠ CIJELI SVIJET U JEDNOJ IKONI

UVIJEK NAJVIŠE COOL

sada je ponovo rođen još originalniji i sunčaniji nego ikada prije.

NJEGOVA TRENDI STRANA

Straga, silueta novog modela 500C uključuje inovativni pomični krov s uglađenim električkim upravljanjem, te uključuje stakleni stražnji prozor, treće stop svjetlo i spojler. Ovaj dizajnerski detalj dostupan je u tri tona boje: bjelokost, crvenoj i crnoj.

ON JE DRUŠTVEN. ALI NIJE PRATITELJ.

U kabini novog modela 500 jedino što je bitno je uživanje u vožnji. Zbog toga je opremljen s najsofisticiranijim sigurnosnim i informacijsko zabavnim sustavima - kontrole na upravljaču, hands-off Buletooth® funkcijom i Bluetooth audio reprodukcijom, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE funkcijama, kao i Uconnect™ online informacijskim sustavom.

Uconnect™ sustav - informacijsko zabavni sustav koji vam preko njegovog 5" ili 6,5" dodirnog zaslona, upravljanje svim multimedijskim uređajima koji postoje.

U vašem novom modelu 500, osim njegovog novog sustava kočenja (u kombinaciji s 1.2 motorom), možete se osloniti na sve najbolje sustave zaštite: 7 zračnih jastuka, ABS + EBD sustavi kako ne bi izgubili kontrolu prilikom naglog kočenja, ESC + Hill Holder sustavi kako bi zadržali smjer kretanja u nuždi i olakšali si kretanje na uzbrdici, HBA sustav kako bi naglo kočenje bilo učinkovitije i pokazivači smjera koji se odmah pale u slučaju naglog kočenja. Elipsoidna prednja svjetla s dnevnim pozicijskim svjetlima (DRL) jamče maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.

NEVJEROJATAN. KAO I NJEGOVI DODACI.

Mogućnosti prilagođavanja novog modela 500 su doista neograničene. Sve što trebate se prepustiti vašoj mašti.

Više šik, više odlučan, više profinjen? Novi 500 će se pretvoriti u ono što želite.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

OSOBNOST I LJEPOTA

Savršena kombinacija

At Autocar, We Provide

TRENDI STRANA

Na novom modelu ističu se novi dizajnerski elementi, kao što je nova kromirana traka koja ističe stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Ili kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju. Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

NEPOGREŠIVE LINIJE

Nepogrešivi profil modela 500 se ne mijenja, ali je dobio novi karakter zahvaljujući dvama novim dizajnima aluminijskih naplataka, 15″svijetlo sivi i 16″mat crni s oblikom dijamanta. Dizajn novog modela 500 unaprijeđen je s dvije nove boje karoserije: jako modernom i sunčanom pastel Corallo crvenom, te profinjenom i elegantnom Burgundy Aida metalik.

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni. Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

SVE JE POD KONTROLOM

Novi upravljač specijalnog dizajna ukrašen je kromiranim elementima. Inovativni 7 TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, kao što je prikaz brzine vožnje, broja okretaja motora, temperature i indikatora promjene stupnjeva, koji sugerira najbolji trenutak za promjenu stupnjeva, kao i prikaz putnog računala, koje vam omogućuje prikaz prijeđene udaljenosti, trenutne potrošnje goriva, domet s preostalom količinom goriva, itd.

Foto galerija

Stil, stil, stil i još više stila.

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889