Fiat 500L

KONSTRUIRAN DA ZADOVOLJI ŽELJE SVAKE OBITELJI

SREĆA RASTE U OBITELJI

To je bit modela 500L

MALI, A VELIK

Model 500L unosi značajke koje štite i doprinose udobnosti tradicionalnom dizajnu modela 500. Malo nagnuti vjetrobran i dvodijelna karoserija povećavaju prostor i vidljivost za sve putnike, te vozaču pružaju veći osjećaj sigurnosti. Velike staklene površine koje okružuju vozača smanjuju mrtve kutove, te omogućuju da velike količine svjetlosti ispune stilsku unutrašnjost modela 500.

BUDUĆNOST JE PROSTOR

Prostor, specifično dizajniran za vas, izrađen oko inovativnih tehnoloških i sigurnosnih koncepata. 500L je automobil koji jamči sve to. Te se može suočiti s bilo kojom situacijom, uključujući i budućnost.

S Uconnect™ sustavom preko njegovog 5” ili 6,5” dodirnog zaslona, možete upravljati svim multimedijskim uređajima koji postoje u automobilu: analognim i digitalnim (DAB) radio prijemnikom i audio uređajima (mediaplayer, iPod, iPhone, pametni telefon) koji su spojeni preko USB priključka i Aux audio priključka.

Možete unaprijediti vaš stil vožnje s aplikacijom eco:Drive™, kako bi uštedjeli gorivo i u stvarnom vremenu kontrolirali CO2 emisije vašeg automobila. A s aplikacijom my:Car možete ostati u kontaktu s vašim automobilom: može vas podsjetiti gdje ste parkirali, informirati vas o količini goriva u spremniku i bilo kakvom drugom problemu.

Standardna oprema osigurava najvišu razinu aktivne i pasivne sigurnosti. Do 7 zračnih jastuka, ABS s pomoći pri naglom kočenju (BAS) i sofisticiranu kontrolu stabilnosti vozila (ESC) koja uključuje funkciju zaštite od proklizavanja kotača prilikom ubrzavanja i usporavanja (ASR/MSR). Hill Holder funkcija olakšava kretanje na uzbrdici, DST aktivni sustav upravljanja povećava sigurnost vožnje i upravljanje, kao i elektronska zaštita od prevrtanja, ERM. A kako bi vožnja u gradu bila sigurnija tu je City Brake Control (dostupno na zahtjev), uređaj koji detektira prisutnost drugih vozila ili prepreka i automatski koči vozilo kako bi se izbjegao sudar ili smanjile njegove posljedice.

VJERAN VAŠEM STILU

Uvijek drugačiji, zahvaljujući velikoj ponudi Mopar® dodatne opreme, 500L se može prilagoditi na bezbroj načina.

Prilagodite vaš 500L s odgovarajućim bedževima i naljepnicama, dostupnim u raznim bojama i motivima. Kako bi imali doista jedinstveni pokrov ključa možete birati između 12 boja.

Krovne šine omogućuju vam prijevoz bicikala, daski za surfanje, skija i dasaka za skijanje uz potpunu sigurnost. Ali to nije sve; Mopar® također nudi čitavu gamu dječjih sjedalica, protuprovalnih sustava, mreža za prtljagu i rešetaka za razdvajanje putničke kabine za prijevoz kućnih ljubimaca, čeličnih kuka za odjeću i puno više. Sve je dizajnirano kako bi vaše putovanje uvijek bilo ugodno iskustvo.

500L nudi široku ponudu stvarčica i dodataka kako se ne bi nikada odvojili od automobila koji volite. Od praktičnih kolica i termos boca do kišobrana koji nose 500L logotip i originalnih USB memorija.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

UVIJEK POZITIVAN S OSMIJEHOM

spreman pružiti ugodnu dobrodošlicu svakome u putničkoj kabini

At Autocar, We Provide

POGLED KOJI ODUZIMA DAH

Panoramski krov, svakome tko putuje u modelu 500L osigurava pogled na najveći komad neba u ovoj kategoriji – do 1,5 m2. Dvije izvedbe: fiksni i pomični, koji se otvara električkim putem.

1500 KONFIGURACIJA UNUTRAŠNJEG PROSTORA

Svako sjedalo u modelu 500L može se konfigurirati na 8 različitih načina do ukupno 1.500 mogućih kombinacija. Sjedalo suvozača može se preklopiti u stolić, a odvojena stražnja sjedala, osim što se mogu namještati po dužini, zahvaljujući ”fold & tumble” funkciji mogu se jednostavnim potezom preklopiti u same sebe. Na ovaj način dobijete ravnu teretnu platformu koja iskorištava punu dužinu automobila. Kapaciteta prtljažnika od 455 litara može se preklapanjem stražnjih sjedala povećati na 1480 litara.

MALI, A VELIK

500L proširuje koncept praktičnosti jer sa svojom dužinom od 4,15 metara, širinom od 1,78 metara i visinom od 1,66 metara, kombinira prostor i udobnost vozila za prijevoz ljudi s lakoćom parkiranja gradskog automobila. Model 500L doista je jedinstven. Sa svojih 10 boja karoserije, te 2 boje za krov i 3 za naplatke, 500L je automobil koji nudi više rješenja prilagođavanja nego bilo koji drugi automobil iz ove kategorije. Nemojte se iznenaditi, ipak se se radi o modelu 500.

SVE NA SVOM MJESTU

S njegovih 22 pretinca i odlagališta, u modelu 500L sve stvari vam mogu biti na dohvatu ruke. Bilo da se radi o računalu ili telefonu, boci vode ili kišobranu, u modelu 500L ima mjesta za sve i svakoga. Model 500L unosi značajke koje štite i doprinose udobnosti tradicionalnom dizajnu modela 500. Malo nagnuti vjetrobran i dvodijelna karoserija povećavaju prostor i vidljivost za sve putnike, te vozaču pružaju veći osjećaj sigurnosti. Velike staklene površine koje okružuju vozača smanjuju mrtve kutove, te omogućuju da velike količine svjetlosti ispune stilsku unutrašnjost modela 500.

Foto galerija

Uvijek u kontaktu s vašim svijetom.

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889