Fiat 500L Trekking

Vjeran vašem stilu

MALI ALI VELIKI CROSSOVER

Uvijek u kontaktu s vašim svijetom

CROSS-OVER IZGLED

500L Trekking revidira tradicionalne linije modela 500 pružajući mu crossover izgled: visoki položaj sjedenja u vožnji, specijalni branici sa zaštitnom pločom kao dijelom standardne opreme, kao i mnogi drugi detalji koji unaprjeđuju njegov stil. Kao što su detalji od satena, bočne zaštitne letvice s umetcima od brušenog čelika, bočni pragovi i specijalni branici i štitnici od blata. Ne smiju se zaboraviti niti 17” aluminijski naplatci u obliku dijamanta, koji su također dio standardne opreme.

POZIVNICA NA PUTOVANJE

S Uconnect™ sustavom preko njegovog 5” ili 6,5” dodirnog zaslona, možete upravljati svim multimedijskim uređajima koji postoje u automobilu: analognim i digitalnim (DAB) radio prijemnikom i audio uređajima (mediaplayer, iPod, iPhone, pametni telefon) koji su spojeni preko USB priključka i Aux audio priključka. Uconnect Radio Nav 5’’ uređaj nudi TomTom 2.5D navigaciju, dok 6,5” Uconnect Radio nav sustav uključuje satelitsku navigaciju s 3D zemljovidima, progresivno navođenje i unos odredišta glasom (‘One Shot Voice Destination Entry’).

Uz pomoć 5” dodirnog zaslona u boji, interakcija s vašim telefonom, pametnim telefonom, radio prijemnikom, media plejerom i MP3 plejerom tijekom vožnje je jednostavnija i intuitivnija nego ikada prije. Uz pomoć Bluetooth® sučelja možete obavljati telefonske pozive bez skidanja ruku s upravljača i upravljati bilo kojim primljenim tekstualnim porukama (uz uvjet da imate kompatibilni pametni telefon). A kako bi u vaša putovanja uključili zabavu, radio prijemnik s CD reproduktorom također uključuje Digital Radio način rada na zahtjev i može reproducirati signal iz vanjskih izvora preko USB i audio priključaka. Plus inovativna funkcija Audio Streaminga može reproducirati glazbene datoteke i internetske radio stanice preko vašeg pametnog telefona, bez spajanja ikakvih kabela.

Želite li naučiti kako smanjiti potrošnju goriva i s tim povezane troškove do 16%? Aplikacija eco:Drive u modelu 500L Trekking će vas tome naučiti. Svaki put kada sjednete za upravljač, aplikacija snimi vaše ponašanje, prikazujući vaš eco: indeks na zaslonu Uconnect™ 5” sustava i pruža vam naputke u stvarnom vremenu kako bi vam pomogao ispraviti pogreške i poboljšati vaš stil vožnje. Na kraju obuke, biti će te spremni ući u eco:Ville zajednicu i podijeliti vaše rezultate na Facebook i Twitter društvenim mrežama.

Standardna oprema osigurava najvišu razinu aktivne i pasivne sigurnosti. Do 7 zračnih jastuka, ABS s pomoći pri naglom kočenju (BAS) i sofisticiranu kontrolu stabilnosti vozila (ESC) koja uključuje funkciju zaštite od proklizavanja kotača prilikom ubrzavanja i usporavanja (ASR/MSR). Hill Holder funkcija olakšava kretanje na uzbrdici, DST aktivni sustav upravljanja povećava sigurnost vožnje i upravljanje, kao i elektronska zaštita od prevrtanja, ERM. A kako bi vožnja u gradu bila sigurnija tu je City Brake Control (dostupno na zahtjev), uređaj koji detektira prisutnost drugih vozila ili prepreka i automatski koči vozilo kako bi se izbjegao sudar ili smanjile njegove posljedice.

VJERAN VAŠEM STILU

Uvijek drugačiji, zahvaljujući velikoj ponudi Mopar® dodatne opreme, 500L se može prilagoditi na bezbroj načina.

Prilagodite vaš 500L s odgovarajućim bedževima i naljepnicama, dostupnim u raznim bojama i motivima. Kako bi imali doista jedinstveni pokrov ključa možete birati između 12 boja.

Krovne šine omogućuju vam prijevoz bicikala, daski za surfanje, skija i dasaka za skijanje uz potpunu sigurnost. Ali to nije sve; Mopar® također nudi čitavu gamu dječjih sjedalica, protuprovalnih sustava, mreža za prtljagu i rešetaka za razdvajanje putničke kabine za prijevoz kućnih ljubimaca, čeličnih kuka za odjeću i puno više. Sve je dizajnirano kako bi vaše putovanje uvijek bilo ugodno iskustvo.

500L nudi široku ponudu stvarčica i dodataka kako se ne bi nikada odvojili od automobila koji volite. Od praktičnih kolica i termos boca do kišobrana koji nose 500L logotip i originalnih USB memorija.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

WHAT WE DO

Soluta consequat no has. Has ex deleniti consulatu, tamquam interpretaris sit ex

At Autocar, We Provide

OTVORENI PROSTORI ILI GRADSKI ŠIK?

Model 500L Trekking je snažan, dinamičan i energičan. Zbog toga je njegova omiljena boja žuta. Ali neka vas također iznenadi preostalih 9 boja i mnoge druge kombinacije. S modelom 500L Trekking možete povesti što god želite kako bi uživali u izvrsnom putovanju.

OTVORENI ILI GRADSKI ŠIK?

500L Trekking je upravo onakav kakvog želite. Osjetite raspoloženje otvorenog prostora u unutrašnjosti presvučenoj s magnesio sivom tkaninom i umetcima od smeđe eko kože ili iskusite gradski šarm crne tkanine s umetcima od bijele eko kože.

UDOBNOST I PROSTOR

Uz preklopiva sjedala možete prevoziti predmete do dužine od 2,54 metra, dok će vas kapacitet prtljažnika od 455 litara iznenaditi: uz preklopljena stražnja sjedala njegov kapacitet raste na 1480 litara. S modelom 500L Trekking možete povesti što god želite kako bi uživali u izvrsnom putovanju.

POGLED KOJI ODUZIMA DAH

Panoramski krov, svakome tko putuje u modelu 500L osigurava pogled na najveći komad neba u ovoj kategoriji – do 1,5 m2. Dvije izvedbe: fiksni i pomični, koji se otvara električkim putem.

Foto galerija

Mnoštvo detalja koji unaprjeđuju njegov stil

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889