Fiat 500X Off Road

impresivne performanse

IZRAŽAJAN I EKSTRA UDOBAN

Odvažna duša i puno srce. To je idealna jednadžba za svakoga tko traži snažan i prepoznatljivi izgled pravog crossovera: branik terenskog izgleda sa štitnicima, specifično dizajniranim kotači, saten-kromirani vanjski detalji i krovne šine. Nadalje, kako bi se do kraja izrazio njegov karakter, Fiat 500X dolazi u 12 različitih boja: 4 pastelne, 5 metalik boje, 1 mat – Magnetic Bronze i 2 sa tri premaza –Amore Red i Amalfi Yellow; što stvara najšire mogućnosti prilagođavanja. Kao jedan klasični sportski automobil, 500X Off-Road Look zna kako se brinuti o svim svojim putnicima. Njegova putnička kabina ističe se po tome što se radi o tehničkom okružju: teksturirana prednja ploča uključuje neproziran trodimenzionalan efekt, dok središnja konzola i obloge vrata imaju završnu obradu brušenog aluminija. Unutrašnjost je prostrana i ima dovoljno prostora za vaše prijatelje i obitelj, kao i sve vaše omiljene stvari i prtljagu. A ekskluzivno ambijentalno osvjetljenje kreira jedinstvenu atmosferu koja čini da iskustvo u kabini pruži još više zadovoljstva.

OTVOREN

Fiat 500X znači vožnju s tehnologijom koja čini da vožnja bude zabavnija, a život u kabini jednostavniji.

Uz pomoć prekidača na središnjem tunelu, vozač može odabrati jedan od tri dostupna ”raspoloženja” – Auto, Sport, All-Weather – koje optimizira dinamiku vožnje prilagođavanjem ponašanja vozila.

U kabini, moguće je imati kontrole na upravljaču, Bluetooth® HandsFree i Bluetooth audio streaming funkcije zajedno s eco:Drive™ funkcijom i Uconnect™ informacijsko zabavnim sustavom. Uconnect™ je informacijsko zabavni sustav koji vam preko njegovog 5″ ili 6,5″ dodirnog zaslona, upravljanje svim multimedijskim uređajima koji postoje u automobilu: analognim i digitalnim (DAB) radio prijemnikom i audio uređajima (mediaplayer, iPod, iPhone, pametni telefon) koji su spojeni preko USB priključka i Aux audio priključka. Novi Uconnect™ LIVE sustav također korisnicima preko integracije s pametnim telefonom, omogućuje uporabu mnogih aplikacija na zaslonu multimedijskog sustava, kao bi uvijek bili u kontaktu s prijateljima na Twitteru; kako bi mogli slušati 35 milijuna glazbenih datoteka aplikacije Deezer i preko 100 tisuća internetskih radio stanica preko aplikacije Tune.In; primiti novosti u stvarnom vremenu od agencije Reuters, te informacije o prometu, kamerama za nadzor brzine i vremenskoj prognozi zahvaljujući TomTom LIVE uslugama.

PRILAGOĐAVANJE

Za više radosti u boji, u ponudi je pet Xtra paketa (Red, White, Black, Bronze, Beige) koji uključuju pokrove vanjskih zrcala, letvice na vratima i naljepnice za krov/poklopac motora, koji savršeno odgovaraju aluminijskim naplatcima. Chrome Xtra paket dostupan je za one koji preferiraju potpuni kromirani izgled.

Atraktivan i funkcionalan, 500X nudi široku paletu sustava za prijevoz sportske opreme kao što su bicikli, daske za surfanje, skije i daske za skijanje, kao i niz dodataka konstruiranih kako bi se najbolje iskoristio prtljažnika, koji uključuju štitnike, mreže i elemente za organiziranje. A, za veću udobnost, model 500X nudi dva paketa za slobodno vrijeme: Summer i Winter Xtra pakete, koji redom kombiniraju nosač za bicikl i skije zajedno sa zaštitom za prtljažnik.

Kako bi pretvorili vaš automobil u ekskluzivni predmet, MOPAR je dizajnirao niz 18” aluminijskih naplataka specijalno za model 500X, te koji su dostupni u 5 ekskluzivnih izvedbi.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

ODVAŽNA DUŠA I PUNO SRCE

još više zadovoljstva

At Autocar, We Provide

MOĆ LJEPOTE

Ikonični dizajn evoluira u odvažan ”terenski” izgled. Kvake vrata i vanjske letvice unaprjeđuju čvrst, terenski karakter Fiata 500X Cross i Cross Plus. 500x off-road look ističe se zbog svoje više tehničke putničke kabine. Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 350 do 1000 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti s uklonjivom podnicom, koja se može preokrenuti i namještati po visini.

UPRAVLJAČ I PREDNJA PLOČA

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Ploča sa instrumentima s tri kružna elementa podsjeća na povijesni model 500. Najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon, koji vozaču pruža sve informacije na jednostavan i brz način, te također nudi puno mogućnosti prilagođavanja.

SREDIŠNJI TUNEL MJENJAČA

Profinjeni tunel mjenjača, sa izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav, te za uporabu laku kontrolu električke parkirne kočnice, koja zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

PRETINCI ZA ODLAGANJE

Fiat 500X također jamči optimalnu funkcionalnost zahvaljujući raznim pretincima u putničkoj kabini: kao što su četiri prostrana džepa u vratima, prilagodljiva ladica u donjem dijelu prednje ploče i pretinac u obojanoj traci ispred suvozača, kao i dva držača za čaše na središnjem tunelu.

Foto galerija

zna kako se brinuti o svim svojim putnicima

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889