Fiat 500X City Look

ikoničan dizajn

PERFORMANSE KOJE OSTAVLJAJU DOJAM

ekskluzivni detalji

IZRAŽAJAN

Model 500X odražava vrijednosti koje su model 500 pretvorile u ikonu koja je prepoznatljiva u cijelom svijetu. Dovoljan je samo kratak pogled kako bi se uočile značajke koje je naslijedio od ovog povijesnog modela: okrugla dvostruka prednja svjetla, trapezoidno oblikovani poklopac motora, kromirana "krila" sa svake strane FIAT logotipa, te otvori za zrak koji čine da prednji kraj liči nasmijanom licu. Straga se mogu uočiti odvojeni svjetlosni sklopovi, okruženi sjajnim prstenom, obrubljeni stražnji prozor, FIAT logotip i kromirana ručka.

OTVOREN I IZVANREDAN

Fiat 500X znači vožnju s tehnologijom koja čini da vožnja bude zabavnija, a život u kabini jednostavniji. S Fiatom 500X možete bezbrižno uživati u vašem putovanju zahvaljujući njegovim iscrpnim sigurnosnim značajkama, koje uz 6 zračnih jastuka, uključuju Bi-Xenoin prednja svjetla, ESC sustav i 3 sigurnosna sustava.

Uz pomoć prekidača na središnjem tunelu, vozač može odabrati jedan od tri dostupna ”raspoloženja” – Auto, Sport, All-Weather – koje optimizira dinamiku vožnje prilagođavanjem ponašanja vozila.

U kabini, moguće je imati kontrole na upravljaču, Bluetooth® HandsFree i Bluetooth audio streaming funkcije zajedno s eco:Drive™ funkcijom i Uconnect™ informacijsko zabavnim sustavom. Uconnect™ je informacijsko zabavni sustav koji vam preko njegovog 5″ ili 6,5″ dodirnog zaslona, upravljanje svim multimedijskim uređajima koji postoje u automobilu: analognim i digitalnim (DAB) radio prijemnikom i audio uređajima (mediaplayer, iPod, iPhone, pametni telefon) koji su spojeni preko USB priključka i Aux audio priključka. A s aplikacijom my:Car možete ostati u kontaktu s vašim automobilom: može vas podsjetiti gdje ste parkirali, informirati vas o količini goriva u spremniku i bilo kakvom drugom problemu.

Uz pomoć radara i video senzora, ovaj sustav vas upozorava ako detektira preveliku razliku u brzini između vašeg Fiata 500X i vozila ispred. On vas upozorava na vrijeme kako bi se izbjegla bilo kakva vjerojatnost sudara. Ako, zbog nekog razloga, ne poduzmete bilo kakvu akciju, sustav će automatski aktivirati sustav kočenja.

Mrtvi kutovi više ne moraju biti problem, jer naš sustav nadzora mrtvog kuta može detektirati prisutnost vozila u ovim kritičnim područjima i na to vas upozoriti preko svjetla u vanjskim osvrtnim zrcalima. Jednako vrijedi prilikom vožnje u nazad i kada se vašem vozilu bočno približi drugo vozilo.

Sustav počne djelovati ako započnete promjenu vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera. Svjetlo upozorenja na ploči sa instrumentima se pali zajedno s većim otporom prilikom okretanja upravljača.

PRILAGOĐAVANJE

Za više radosti u boji, u ponudi je pet Xtra paketa (Red, White, Black, Bronze, Beige) koji uključuju pokrove vanjskih zrcala, letvice na vratima i naljepnice za krov/poklopac motora, koji savršeno odgovaraju aluminijskim naplatcima. Chrome Xtra paket dostupan je za one koji preferiraju potpuni kromirani izgled.

Atraktivan i funkcionalan, 500X nudi široku paletu sustava za prijevoz sportske opreme kao što su bicikli, daske za surfanje, skije i daske za skijanje, kao i niz dodataka konstruiranih kako bi se najbolje iskoristio prtljažnika, koji uključuju štitnike, mreže i elemente za organiziranje. A, za veću udobnost, model 500X nudi dva paketa za slobodno vrijeme: Summer i Winter Xtra pakete, koji redom kombiniraju nosač za bicikl i skije zajedno sa zaštitom za prtljažnik.

Kako bi pretvorili vaš automobil u ekskluzivni predmet, MOPAR je dizajnirao niz 18” aluminijskih naplataka specijalno za model 500X, te koji su dostupni u 5 ekskluzivnih izvedbi.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

METROPOLITAN I PRIVLAČNOM ODJELU

s kromiranim detaljima koji ističu njegovu vrijednost

At Autocar, We Provide

EKSTRA UDOBNOST

Kvaliteta unutar Fiata 500X odmah je uočljiva. Jako profinjeni na dodir mekani materijali, zaokružena trodimenzionalna prednja ploča, umetci na središnjem tunelu mjenjača i oblogama vrata s imitacijom ugljičnih vlakana ili brušenog aluminija. Sjedala osiguravaju idealnu udobnost sa svojim prostranim i obuhvaćajućim sjedalima, presvučenim tehničkom tkaninom u dvije boje, crno/sivoj ili crnoj/crvenoj. Bočne stranice sjedala oplemenjene su detaljima napravljenim od jako posebnih materijala, a središnji dio je presvučen od električki zavarene tkanine s “prêt-à-porter” i umetcima od eko kože. Ekskluzivno ambijentalno svjetlo čini da iskustvo u kabini bude još ugodnije..

KOTAČI

Ponuda aluminijskih naplataka za model 500X City Look je velika. Od 16» sjajnih sivih poklopaca kotača do 16» sjajnih aluminijskih naplataka s uzorkom dijamanta; do 17» saten sivih aluminijskih naplataka, 17» mat crnih aluminijskih naplataka s uzorkom dijamanta sve do 18» sjajnih sivih naplataka. Najprivlačniji i najvrijednijih od svih su sjajni sivi ili mat 18” naplatci s uzorkom dijamanta.

SKLOPOVI PREDNJIH SVJETALA

S dnevnim pozicijskim svjetlima i svjetlima za maglu s funkcijom zakretanja, dvostruka prednja svjetla prepoznatljivi su stilski element obitelji 500, koji čini na njen prednji kraj bude odmah prepoznatljiv. Zatamnjena stražnja stakla Vašim putnicima jamče privatnost i čine da stil vašeg Fiata 500X bude još ekskluzivniji.

PRTLJAŽNIK

Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 350 do 1000 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti s uklonjivom podnicom, koja se može preokrenuti i namještati po visini. Maksimalni kapacitet vuče prikolice (s kočnicama) je do 1200 kg.

Foto galerija

ističe se svojim privlačnim stilskim detaljima

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889