Fiat Panda

jedinstven

ISKRENO UDOBAN

u osnovi stilski

VANJŠTINA ODRAŽAVA SAM DUH AUTOMOBILA

Vaš pogled skrenut je sa smiješećeg prednjeg kraja na stražnji kraj s visoko postavljenim sklopovima svjetala uzduž bočnih stranica sa zaokruženim trećim prozorom koji kreira dojam neprekinute staklene površine radi veće vidljivosti i sigurnosti.

MINIMALNA POTROŠNJA, MAKSIMALNA ZABAVA

Start&Stop: u koloni, motor se gasi i po potrebi ponovo pali. GSI (indikator promjene stupnjeva) pokazuje kada treba promijeniti stupanj. Smanjite potrošnju goriva i vaše brige

Pritiskom na tipku, ili uporabom glasovnih naredbi, dostupne funkcije možete vidjeti na TomTom zaslonu, koristiti vaš mobilni telefon u potpunoj sigurnosti zahvaljujući Bluetooth® tehnologiji, brže doći do vašeg odredišta ili slušati vašu omiljenu glazbu.

Uz hi-fi radio sustav i 6 zvučnika vaša putovanja u Pandi imati će izuzetnu glazbenu pozadinu. Slušajte vašu ljubav prema putovanjima.

OBLAK ZAŠTITE

Uživajte u putovanjima u potpunoj sigurnosti. Panda je standardno opremljena sa Isofix sidrištima za ugradnju dječjih sjedalica i osiguravanje da su vaši maleni zaštićeni. Njegova 4 zračna jastuka – 2 prednja (vozač i suvozač) i 2 zračne zavjese – osigurati će vam svu zaštitu koju trebate u slučaju sudara ili nesreće.

Kako bi povećala sigurnost vaših putovanja, karoserija Pande je napravljena od čelika visoke čvrstoće s kontroliranim zonama gužvanja u slučaju frontalnog sudara. Ova značajki čini da Panda bude siguran, čvrst automobil koji vam pruža svu zaštitu koju tražite.

Panda je doista mislila na sve. Mnoštvo značajki koje osiguravaju vašu sigurnost također uključuje naslone za glavu sa zaštitom od istezanja vrata, koja sprečava ozljede vrata u slučaju naleta na stražnji kraj vozila.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

OPUSTITE SE

ovdje je Panda

At Autocar, We Provide

JEDNOSTAVNO PANDA

Model Panda je jedinstven, jer je uvijek bio automobil kod kojega je bit diktirala dizajn. Zbog toga je jedinstven: vanjština odražava sam duh automobila.

OBLIK ZAOBLJENE KOCKE

Čvrstoća kocke i mekoća kruga: u jednoj riječi ”kockrug” u jednom automobilu, Panda. Privlačan, zabavan oblik, dizajn koji kombinira stil i funkcionalnost, učinkovitost i zaštitu.

OPUSTITE SE, OVDJE JE PANDA

Rastegnite se, udobno se smjestite i okrenite ključ. Neka stvari preuzme Panda. Veliki džep za odlaganje, Držač olovke/kovanica, Držač maramice

PROSTOR I JOŠ PROSTORA

Panda je prostrana i može biti još prostranija. Milijuni memorija, vaše vrećice iz kupovine, vaši planovi, vaša djeca, vaši snovi, vaša sportska oprema, vaši prijatelji. Vi zatražite. Panda će vam reći kako.

Foto galerija

panda vidi daleko

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889