Fiat Panda 4x4

Težak teren i terenske staze nisu izgovor

PRIPREMA, POZOR

istražuj !

PUSTOLOVINA ZAPOČINJE OVDJE

Kamo god se uputili i bez obzira na vašu rutu, Panda 4x4 će se suočiti sa izazovom. Težak teren i terenske staze nisu izgovor; ovo je automobil s talentom da svaku malu prepreku pretvori u mogućnost za ozbiljnu zabavu.

UĐITE U KABINUU

Nova Panda 4×4 jedini je gradski automobil koji nudi pogon na četiri kotača. Pravo višenamjensko vozilo, koje je spremno suočiti se s najtežim planinskim cestama i gužvom urbane džungle, s jednakim entuzijazmom. U čemu je tajna? Sustav pogona na četiri kotača s raspodjelom okretnog momenta prema potrebi koristi dva diferencijala, plus elektronski upravljanu spojnicu koja jednoliko i proporcionalno raspodjeljuje snagu na dvije osovine. Nova Panda 4×4 jamči prave terenske sposobnosti, a zahvaljujući funkciji elektronske blokade diferencijala, s lakoćom može svladavati najteže terene. Granica je samo vaš osjećaj za pustolovinu.

Kada se stvari zaoštre, nova Panda 4×4 nastavlja vožnju. Na površinama sa slabim prianjanjem ili u ekstremnim uvjetima, ELD sustav može se aktivirati iz udobnosti sjedala vozača. Jedan pritisak na tipku dovoljan je za blokiranje prednje i stražnje osovine kako bi se optimiziralo prianjanje kotača vozila u najtežim uvjetima. Teški tereni? S novom pandom 4×4 takvo nešto ne postoji.

EKSTREMNA U SVAKOM POGLEDU

Ekstremna sposobnost. Ekstremna tehnologija. Ekstremna sigurnost. Nova Panda 4×4 je spremna na sve izazove.

Bez obzira što vam se nalazi na putu, možete biti sigurni da će Panda 4×4 ponuditi vrhunske sigurnosne značajke. ESP (elektronska kontrola stabilnosti) omogućuje vam bezbrižnu vožnju i vrhunsku stabilnost, bez obzira na uvjete. U isto vrijeme na raspolaganju vam je ABS sustav s unaprijeđenim performansama, koji osigurava potpunu kontrolu na automobilom, čak i pri naglom kočenju. A povrh svega, dio standardne opreme su zračni jastuci vozača i suvozača, te zračne zavjese. Nova Panda 4×4 pruža vam svu sigurnost koju trebate i puno više.

Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

TEŠKI TERENI

zajamčena udobnost

At Autocar, We Provide

JAKO GRADSKI, JAKO TERENSKI

Tko kaže da 4×4 pogon ne može biti praktičan i zabavan? Nova Panda 4×4 ima kompaktne dimenzije i pustolovan duh. Što znači da vam pruža agilnost koju trebate u gradu – te sve terenske sposobnosti koje trebate kada pobjegnete na selo. Pozdravite rođenog istraživača koji se dobro snalazi i u gradu.

ISTRAŽUJ

Uzmite branike sa ”4×4 dizajnom” s aluminijskom zaštitom i kombinirajte ih s bočnim letvicama s utisnutim logotipom 4×4. Tome dodajte veću visinu vožnje, 15” zatamnjene aluminijske naplatke, M+S gume i uzdužne krovne šine.

PRIHVATITE OTVORENE PROSTORE

Neka vam bude udobno. U novoj Pandi 4×4 ima mjesta za sve i svakoga. Unutrašnjost presvučena eko kožom i tkaninom naglašava njegovu ”ekološku” stranu, dok vam značajke kao što je pretinac na prednjoj ploči i opcija različitih konfiguracija sjedala, omogućuju da imate funkcionalnu i prostranu putničku kabinu. Panda 4×4 je savršeni suputnik, bez obzira na vašu pustolovinu na otvorenom.

TEŠKI TERENI, ZAJAMČENA UDOBNOST

S novom Pandom 4×4, možete udobno putovati, bez obzira što se nalazilo na vašem putu. Uz ponudu benzinskih ili dizelskih motora, plus pogon na četiri kotača, elektronsku blokadu diferencijala i ESP kao dio standardne opreme, možete se suočiti s najtežim terenima uz svu udobnost koju vam pruža putnička kabina.

Foto galerija

sva sigurnost koju trebate i puno više ...

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889