• Giulia

    povratak najsportskije limuzine Alfa Romeo
  • Giulia

    napredna tehnologija, odvažan dinamičan duh te iznimne performanse i učinkovitost

POTPUNO NOVI MODEL ALFA ROMEO GIULIA

dizajnirali su, proizveli i izradili istinski ljubitelji automobila Alfa Romeo kako bi ispunili očekivanja najzahtjevnijih vozača. Iza njegove lijepe i sportske karoserije krije se pravo srce potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia: napredna tehnologija, odvažan dinamičan duh te iznimne performanse i učinkovitost. Sve to uravnoteženo je dizajnom koji u središte stavlja vozača i njegove osjećaje.

RAZVIJA NOVE OSJEĆAJE.

Ne očekujte brojne naprave ili nevažne gume: iako je potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljena najnovijom tehnologijom po pitanju sigurnosti i sustava infotainment, izostavljeni su nepotrebni dodaci. Svaka komanda u vozilu jasna je i intuitivna. Tako se sva pozornost vozača sigurno usmjerava na cestu i upravljanje uz čisti Alfa Romeo užitak za upravljačem.

Alfa Romeo - Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

BESKOMPROMISAN UŽITAK U VOŽNJI

Stvaranje pravog automobila Alfa Romeo znači stvoriti automobil bez kompromisa u kojem je vozač u središtu projekta. Zato što potpuno novi model Alfa Romeo Giulia nije samo automobil koji daje izvrne performanse, on je strastan, pruža uzbuđenje i čisti užitak. Ti osjećaji dolaze iz karakteristike mehaničkih dijelova: platforme s pogonom na stražnje kotače, optimalne raspodjele težine, najmodernije sheme ovjesa i ekskluzivnog omjera snage i težine.

NESUMNJIVO ALFA ROMEO

stvoren i izrađen u Italiji

At Autocar, We Provide

STIL

Mi to nazivamo „osmišljenom ljepotom”. Bit potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia zaodjeven je stilom, njegova mehanika budi osjećaje od prvog trenutaka kada ga ugledate. U njegovom dizajni nema drame, ali svaki je odabir dramatičan za prave ljubitelje. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia vraća osnovni duh automobila Alfa Romeo i postaje trenutačnim klasikom među proizvodima.

VANJSKI IZGLED

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia rezultat je 106 godina posvećenih stvaranju automobilskih remek djela. Vanjski dio nastavak je ikonskog dizajna Alfa Romeo i po pitanju tehnologije i stila. Rešetka „trilobo” legendarni je mamac za sve zaljubljenike u automobile Alfa Romeo, s oblikom slova „V” i mišićavim linijama koje označavaju snagu sakrivenu u karoseriji.

UNUTRAŠNJOST

Prostor za vozača potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia osmišljen je tako da vozača stavlja u središte svih svoj ergonomskih značajki. Armaturna ploča, mjerač brzine, mjenjač i inovativan upravljač stvoreni su kako bi pojačali doživljaj u vožnji. Prvo što vozač osjeti kada se naše u vozilu su materijali vrhunske kvalitete i minimalistički, no rafinirani pristup dizajnu. Niti jedan detalj nije prepušten slučaju. Sklad čovjeka i stroja.

JEDINSTVENOST

Talijanski pristup dizajnu predstavlja spoj jednostavnosti, kvalitete materijala i strastvene izrade naglašene rasprostranjene primjene aluminija, drva, kože i vrhunskih šavova. Karakteristična kombinacija luksuznih presvlaka i završnih obrada stvara prostor za vozača vrhunske ambijentalnosti. Kolo upravljača obloženo je najfinijom kožom s jedinstvenim detaljem; gumbom pokretanja za paljenje prave ljubavi za potpuno novi model Alfa Romeo Giulia u svakoj vožnji.

Foto galerija

oslobodite strast uz punu kontrolu

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889