• Giulia Quadrifoglio

    predstavlja spoj inženjerstva i osjećaja
  • Giulia Quadrifoglio

    Organska. Energična. Tehnološka. Izrađena.

NESUMNJIVO ALFA ROMEO

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nije samo najsnažniji ikada stvoreni model vozila Alfa Romeo za cestovnu upotrebu. On predstavlja spoj inženjerstva i osjećaja koji može pripadati samo marki koja je legendarna kao Alfa Romeo. To je sportsko obilježje rođeno prije 106 godina koje i danas označava nešto potpuno originalno: strast prema automobilima koja se razlikuje od svega ostalog. Organska. Energična. Tehnološka. Izrađena.

od praznovjerja do pobjede

Priča o Quadrifoglio (djetelini s četiri lista) započinje kao običan srećonoša. Ipak ona se predstavlja kao čaroban simbol koji predstavlja uspjeh na stazi i pobjede u utrkama za Alfa Romeo i njegove vozače. Kada je Ugo Sivocci 1923. pobijedio u utrci Targa Florio, njegova djetelina s četiri lista prošla je ciljnu liniju prije njega. Od tada Quadrifoglio prati Alfa Romeo u njegovim najslavnijim pobjedama: od P2 na svjetskom prvenstvu 1925. do svjetskog prvenstva Formule 1 s vozilom „Alfetta” 158 i 159 1950. odnosno 1951. godine. To je dokaz sreće koju možete stvoriti kada ozbiljno shvaćate izvedbu i inženjerstvo kao što to radi Alfa Romeo.

Alfa Romeo - Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

NAJNOVIJE INOVACIJE

Tehnologija koja se nalazi iza potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio stvorena je kako bi se naglasila izvedba i pružio izniman osjećaj u vožnji. Odnos vozač/stroj uvijek u samom središtu svih inovacija kako bi se stvorio automobil koji predstavlja prirodan produžetak tijela, duha i srca vozača.

KOMBINACIJA ČISTIH OSJEĆAJA U VOŽNJI

i izvanrednih sigurnosnih sustava koji vozaču i putnicima pružaju opuštenost i udobnost.

At Autocar, We Provide

VANJSKI IZGLED

Dizajn modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio dramatičan je, no stvoren je bez nepotrebne drame. Ima jak identitet okarakteriziran osnovnim značajkama: ikonskom rešetkom Trilobe, agresivnim dizajnom poklopca motora i stranicama ojačanim istaknutim linijama pojasa. Rasprostranjena upotreba karbonskih vlakana na krovu, poklopcu motora, stražnjem spojleru i bočnim pragovima daje potpuno novom modelu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio izvanredan duh spremnosti za utrke. Pogon na stražnje kotače i idealan omjer ravnoteže 50/50 stvara raspored na kojem se ističu kabina s potporom na stražnjem dijelu, dug prednji poklopac motornog prostora i vrlo prostrana prednja ploča. Ništa nije površno: sve je nesumnjivo Alfa Romeo.

STIL

Još od početaka civilizacije dizajneri su u prirodi i ljudskoj anatomiji tražili tehnička i koncepcijska nadahnuća. Najslavniji svjetski arhitektonski podvizi uspjeli su pronaći pravu ravnotežu između ljudskih i strukturalnih potreba. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio najnoviji je proizvod takvog višeg pristupa dizajnu.

UNUTRAŠNJOST

Najslavniji svjetski arhitektonski podvizi uvijek ostvaraju pravu ravnotežu između ljudskih, okolišnih i strukturalnih potreba. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio sam je odličan proizvod takvog višeg pristupa dizajnu. Vozač potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio uvijek je u središtu, kabini napravljenoj primjenom istog pristupa kao i vanjski izgled: minimalistički, uz upotrebu sofisticiranih materijala kao što su karbonska vlakna i koža te tehnologijom koja je namijenjena uspostavljanju harmoničnog odnosa čovjeka i stroja.

JEDINSTVENOST

Detalji na potpuno novom modelu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio predstavljaju pravi super automobil. Ergonomski oblikovana i iznimno lagana sjedala Sparco predstavljaju kombinaciju tehnologije, udobnosti i potpore u lumbalnom dijelu. Kolo upravljača, dom crvenog gumba paljenja, obložen je kožom. Ergonomski oblikovane komande, sustav infotainment i položaj za vožnji stvaraju savršenu harmoniju između vozača i automobila kako bi se pružila potpuna kontrola i jedinstveni doživljaj u vožnji od početka do kraja.

Foto galerija

vrijeme je za ponovni uzlet

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889