• Giulietta

    Još sportskija
  • Giulietta

    Još više Alfa Romeo

PONOVNA DEFINICIJA STILA

Novim sportskim detaljima na vanjskom dijelu, poboljšanim doživljajem u vozilu, novim dodacima u unutrašnjosti i proširenim proizvodnim programom motora, Alfa Guilietta ponovno je stvorena. Sve inovacije na novom modelu Alfa Giulietta oblikovane su kako bi se istaknule performanse automobila te pružio jedinstven doživljaj vožnje. Sigurnost je prva i najvažnija na novom modelu Alfa Giulietta koja je opremljena aktivnim i pasivnim sigurnosnim sustavima: 6 zračnih jastuka, elektronički sustav protiv proklizavanja (ESC) i sustav aktivnog upravljanja Alfa s dinamičkim momentom upravljanja.

VLADAR CESTE.

Svaki element novog modela Alfa Giulietta napravljen je kako bi se postigla savršena ravnoteža snage i okretnosti za sve uvjete na cesti uz izniman užitak vožnje.

zaštita okoliša

Novi model Alfa Giulietta spoj je izvrsnih performansi bez ugrožavanja učinkovitosti. Dizelski 1,6-litarski motor JTDM-2 od 120 ks, najučinkovitiji je u proizvodnom programu Giuletta i emisije CO2 od samo 99 g/km, sada je dostupan s mjenjačem ALFA TCT. Svi motori proizvodnog programa opremljeni su sustavom za zaustavljanje i pokretanje Stop&Start te eko-načinom vožnje kako bi se optimizirala učinkovitost motora i osigurala optimalna potrošnja goriva. Brojke koje označavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 dobivene su samo za usporedbu usklađenosti s direktivama EZ/pravilima i možda nisu reprezentativne za stvarne uvjete vožnje.

Alfa Romeo - Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

DINAMIČKA KONTROLA

Sustav Alfa D.N.A. ekskluzivni je birač načina vožnje za alfa Romeo koji prilagođava performanse vozila stilu vozača i uvjetima na cesti. Tri su načina rada: Dynamic (dinamični), za performanse, Natural (prirodni) za optimalnu uštedu goriva i All-Weather (za sve vremenske uvjete) za suočavanje lošim vremenskim uvjetima i uvjetima slabog prianjanja.

TEHNOLOGIJA U SRCU

Sve inovacije na novom modelu Alfa Giulietta

At Autocar, We Provide

KARAKTERISTIČAN ALFA ROMEO STIL

Već na prvi pogled ikonska rešetka odražava pravi DNA tvrtke Alfa Romeo. Svaka inovacija na novom modelu Alfa Giulietta naglašava talijansku strast prema izvedbi i stilu, a ovdje su to farovi s karbonskim efektima, velike cijevi ispuha i niz karakterističnih kotača od lakih legura kojima možete personalizirati svoj automobil Alfa Romeo.

DIZAJN I PERFORMANSE

Novi model Alfa Giulietta svojom bezvremenskom elegancijom pruža izvorni Alfa Romeo užitak u vožnji. Zašto ne biste sami otkrili ovo talijansko remek-djelo?

UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost novog modela Alfa Giulietta izrađena je od materijala vrhunske kvalitete kao što su presvlake talijanskog dizajna i matirana crna, zrnasta armaturna ploča. Rafinirana elegancija u istinskom stilu Alfa Romeo. Novi model Alfa Giulietta. Čist sportski duh. Čisti osjećaj. Čisti Alfa Romeo.

OSJETITE RAZLIKU

Zašto ne biste otkrili novi oblik ispušnih cijevi, kožnog upravljača i tamne obrade farova koji se mogu pronaći na novom modelu Alfa Giulietta.

Foto galerija

visoka definicija

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889