• Jeep® Grand Cherokee

    Veličanstvena pojava

  • Jeep® Grand Cherokee

    Dominira scenom

Budite viđeni

Vidite više, Vidite bolje

Jeep Grand Cherokee značajke

Prestiž. Bilo kuda krenuli.

Nova razina profinjenosti.
Prilagođena ploča sa instrumentima.
Iskusite više i smjelije.
Jasan. Intuitivan Uconnect® sustav.
Vrhunski audio sustav Harman Kardon®.
Sistem za aktivno uklanjanje zvuka motora (ANC).
Sposoban i još više učinkovit.

Sigurnost & zaštita

Nadzor mrtvog kuta. Sustav nadzora mrtvog kuta (BSM) rabi dvostruke radarske senzore za nadzor mrtvih kutova vozača. Kada BSM detektira vozilo u mrtvom kutu koje je preblizu vozač će čuti zvuk upozorenja i vidjeti osvijetljenu ikonu u vanjskim osvrtnim zrcalima.

Upozorenje na sudar. Sustav upozorenja i ublažavanja sudara koristi prema naprijed usmjerene radarske senzore za detekciju situacije u kojoj se vaše vozilo prebrzo približava drugom vozilu, te nakon toga alarmira vozača tako da vozač može provesti odgovarajuću akciju za sprečavanje sudara.

Potpuna zaštita. Jeep ® Grand Cherokee za 2014. ima sve napredne sustave sigurnosti i zaštite, što uključuje potpunu zaštitu zračnim jastucima, napredne više-stupanjske prednje zračne jastuke, prednje bočne zračne jastuke u sjedalima, prednje i stražnje bočne zračne zavjese i zračni jastuk za koljena vozača.

ParkView® stražnja kamera. Nova ParkView® stražnja kamera s ParkSense® stražnjim parkirnim senzorima prilikom vožnje u nazad prikazuje sliku područja iza vozila zajedno s dinamičkim vodilicama.

Jeep® Grand Cherokee SRT

SUV vrhunskih performansi

At Autocar, We Provide

SRT

Model Grand Cherokee SRT® za 2014. nudi više nego što očekujete od kralja SUV modela. On ne traži dozvolu. On se ne ispričava. On nudi najbolje. Snagu, luksuz, funkcionalnost i stil.

Novost u modelu Grand Cherokee SRT® je osam-stupanjski mjenjač koji snagu iz 6,4-litrenog HEMI® motora prenosi na cestu, bilo u potpuno elektronski upravljanom automatskom načinu rada ili ručnim promjenama stupnjeva preko poluga iza upravljača. Ovaj novi paket omogućuje bolja ubrzanja od 0-100 km/h uz brže prebacivanje prijenosnih stupnjeva, te kraće ubrzanje na 1/4 milje, a sve zahvaljujući kraćim prijenosnim odnosima i mogućnosti dužeg držanja HEMI V-8 motora u idealnom rasponu snage.

Prilikom davanja gasa u modelu Grand Cherokee SRT® za 2014., krećete s Jeep® vozilom s do sada najboljim držanjem ceste, koje je u mogućnosti postići ubrzanje od 0,9G. To je samo početak. Selec-Track® sustav nudi pet dinamičkih postavki, od Auto do Sport i Track načina rada, u kojem se 70 posto okretnog momenta HEMI® motora prenosi na stražnje kotače, za bolji osjećaj vožnje na stazi.

Foto galerija

Napravljen da se suoči sa bilo kojom situacijom

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889