• MITO

    predstavlja prvi korak u svijet
  • MITO

    donosi sve osjećaje u vožnji

KOMPAKTNI SUPER MALI AUTOMOBIL S OSOBNOŠĆU

Alfa MiTo predstavlja prvi korak u svijet Alfa Romeo i sa sobom donosi sve osjećaje u vožnji koje obilježavaju marku. Kako biste saznali više o modelu Alfa MiTo, konfigurirajte svoj vlastiti automobil. Kako bi vam se osigurao stalan užitak u vožnji automobil Alfa MiTo opremljen je tehnologijama zbog kojih se nećete željeti odvojiti od automobila i ceste. Od kočenja do pogona automobil Alfa MiTo pruža najsofisticiranije elektroničke uređaje za kontrolu dinamičkog ponašanja automobila. Sustav Uconnect™ pruža svijet multimedijskih funkcija i usluga na samo jedan dodir ili riječ zahvaljujući zaslonu u boji osjetljivom na dodiru od 5” i glasovnom prepoznavanju.

PROJEKTIRANA ZA UZBUĐENJE.

Već na prvi pogled prepoznatljiv kao Alfa Romeo i s dizajnerskim značajkama preuzetim s modela Alfa Romeo 8C, Alfa MiTo dinamičan je automobil koji odgovara vašem životnom stilu.

odlučna vožnja na vašu zapovijed

Sustav Alfa D.N.A. ekskluzivni je birač načina vožnje za alfa Romeo koji prilagođava performanse vozila stilu vozača i uvjetima na cesti. Tri su načina rada: Dynamic (dinamični), za performanse, Natural (prirodni) za optimalnu uštedu goriva i All-Weather (za sve vremenske uvjete) za suočavanje lošim vremenskim uvjetima i uvjetima slabog prianjanja.

Alfa Romeo - Kontakt
Denis Žumberac - FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, JEEP
Industrijska 2D , 52100 Pula
Tel: +385 052 385 881.
Email: d.zumberac@autobenussi.hr.

ALFA MITO I OKOLIŠ

Automobil Alfa Mito ima jedan prioritet: poštivati okoliš. Izvrsnost postiže revolucionarnim benzinskim 1,4-litarskim motorom TM MultiAir od 140 ks i 170 ks koji dostiže visoke razine snage jamčeći 10 % manju emisiju i potrošnju goriva* u usporedbi s uobičajenim motorima. Svi motori proizvodnog programa opremljeni su sustavom za zaustavljanje i pokretanje Stop&Start te indikatorom promjene brzine kako bi se optimizirala učinkovitost motora i smanjila potrošnja goriva. Brojke koje označavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 dobivene su samo za usporedbu usklađenosti s direktivama EZ/pravilima i možda nisu reprezentativne za stvarne uvjete vožnje. Čimbenici kao što su način vožnje, vremenski uvjeti i uvjeti na cesti također mogu imati znatan utjecaj na potrošnju goriva.

DIZAJN I UDOBNOST

Nitko nije bio u trendu kao ova dama.

At Autocar, We Provide

VANJSKI IZGLED

Alfa MiTo inspiriran je super automobilom Alfa Romeo 8C i ima sve što biste mogli očekivati ma kompaktnom super malom automobilu. Svojim karakterističnim oblikovanjem koje uključuje lijepo oblikovana bočna stakla, ikonski trodijelni motiv „trilobo” koji ističe prednje branike i oblik prednjih svjetala i stražnjih LED svjetala. Alfa MiTo je automobil kojim ćete se isticati u masi.

STIL

Već na prvi pogled prepoznatljiv kao Alfa Romeo i s dizajnerskim značajkama preuzetim s modela Alfa Romeo 8C, Alfa MiTo dinamičan je automobil koji odgovara vašem životnom stilu. Zašto danas ne biste otkrili svoj automobil.

UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost s karakterističnom armaturnom pločom i sjedalima predstavlja najnoviji izričaj talijanskog stila. Sportski pa ipak udoban, s posebnom pažnjom posvećenom detaljima i završnim obradama kao što su omotana sjedala u unutrašnjosti automobila Alfa MiTo pripremaju vas za doživljaj pravog užitka u vožnji.

JEDINSTVENOST

Osebujni dodaci dodani su oko prednjih i stražnjih svjetala: okvir s različitim oblicima obrade materijala i boje za stvaranje potpuno modernog učinka zaokruživanja koji ističe stil i dizajnerske značajke automobila.

Foto galerija

naslijeđe elegancije

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889