• Jeep Renegade

    Uvijek spreman

  • Jeep Renegade

    Avantura Vas zove

Dizajniran sa strašću

nakrcan pametnim dizajnerskim rješenjima

Jeep Renegade značajke

Sa svih aspekata pravi Jeep

Eksterijer
Interijer
Sigurnost
Interijer
Tehnologija

Pripravan za avanture

Moć i nadzor. Između vas i avanture po gradu ili na terenu neće biti nikakvih prepreka. Novi Jeep® Renegade je vozilo s najboljim terenskim mogućnostima u klasi koje zajedno s 9-stupanjskim automatskim mjenjačem u segmentu, inovativnim i nezaustavljivim pogonskim sustavima Jeep® Active Drive i Active Low Drive te sustavom za sprječavanje proklizavanja pogonskih kotača Selec-Terrain® omogućavaju nenadmašan užitak u vožnji. Prvoklasne mogućnosti za adrenalinsku vožnju koju jamči certifikat Trail Rated®.

Budite prvi: 9-stupanjski automatski mjenjač Novi Jeep® Renegade prvo je kompaktno sportsko terensko vozilo s 9-stupanjskim automatskim mjenjačem koji poboljšava udobnost vožnje i mogućnosti s praćenjem temperature i brzine, elektronskim nadzorom stabilnosti te s više od 20 pojedinačnih shema stupnjeva prijenosa za posebne uvjete na cesti. Ovaj novi mjenjač omogućava bolji odaziv tijekom vožnje te brže ubrzavanje i glatkije mijenjanje stupnjeva prijenosa što je odlično za vožnju autocestama.

Ekstremni pogon na četiri kotača: Jeep® Active Drive Za postizanje najboljih mogućnosti pogona na četiri kotača u klasi u svim voznim uvjetima novi Jeep® Renegade odlikuje se izvornim kvalitetama marke Jeep® te nudi dva inovativna pogonska sustava: Jeep® Active Drive i Jeep® Active Drive Low.

Zadržite nadzor: sustav za nadziranu vožnju niz strminu Sustav za nadziranu vožnju niz strminu (HDC) omogućava kontinuiranu i nadziranu vožnju po neravnom ili kliskom terenu bez da vozač mora pritisnuti papučicu kočnice. Kada je sustav aktiviran, vozilo će se niz strmi teren spuštati pomoću kočionog sustava ABS koji će nadzirati brzinu svakog kotača i osigurati optimalnu brzinu i količinu gibanja vozila.

Odličan u svim uvjetima: Selec-Terrain® Sustavi Jeep® Active Drive i Active Drive Low opremljeni su sustavom Selec-Terrain® za sprječavanje proklizavanja pogonskih kotača. Sustav Selec-Terrain® omogućava izbor željenih cestovnih ili terenskih postavki za postizanje najboljih mogućnosti. Doživite slobodni i neukrotivi duh marke s pet prilagođenih postavki: s načinima Auto (automatski), Snow (snijeg), Mud (blato) i Sport (sportski) te s načinom Rock (stijene) koji je ekskluzivan kod verzija Trailhawk® sa sustavom Jeep® Active Drive Low.

Renegade Trailhawk® s izvornim terenskim rješenjima Renegade Trailhawk® odličan je i na najzahtjevnijim terenima jer omogućava najveće mogućnosti u kategorijama prianjanja, kretanja kotača, udaljenosti od tla, vodljivosti i prelaženja vode s kojima ćete savladavati najteže uvjete. Trailhawk® udružuje 9-stupanjski automatski mjenjač s 125 kW (170 KS) dvolitarskog motora Multijet 16v i s načinom Rock (stijene) podiže sustav Selec-Terrain® na novu razinu.

Istaknite se i ustanite

spreman, željan i sposoban

At Autocar, We Provide

Koliko daleko ga možete odvesti?

Izvedba Renegade Trailhawk® nudi Trail Rated® sposobnosti sa standardnim Active Drive Low sustavom, tvornički ugrađenom funkcijom podizanja za 3 cm, jedinstveni prednji i stražnji kraj, zaštitne ploče podvozja i 17-inčne aluminijske kotače s terenskim gumama.

Crni detalj poklopca motora

Ekskluzivno za izvedbu Trailhawk®, crni detalj poklopca motora dodatno naglašava agresivnu i čvrstu pojavu ove ikone od vozila.

Kotači i gume

Renegade Trailhawk® uključuje ekskluzivne 17-inčne terenske aluminijske naplatke i gume s agresivnim profilom.

Stražnja svjetla

Prepoznatljiva stražnja svjetla podsjećaju na detalje klasičnog vojnog spremnika za gorivo, što modelu Renegade osigurava vlastiti stil.

Foto galerija

Avantura Vas zove

Pula 052 385 886

Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889