• JEEP WRANGLER

    remek djelo s pogonom na sva četiri kotača

  • JEEP WRANGLER

    uvijek u samom centru

Slobodno možete krenuti svagdje

i činiti sve u vozilu Jeep

Jeep Wrangler značajke

Ovo remek djelo s pogonom na sva četiri kotača uvijek je bilo u samom centru marke Jeep. Slobodno možete krenuti svagdje i činiti sve u vozilu Jeep zahvaljujući tradiciji izrade iskonskih off-road vozila dugoj 70 godina.

SPOSOBNOST, POGONSKI AGREGATI I UPRAVLJANJE
PRAKTIČNE ZNAČAJKE
SIGURNOST I ZAŠTITA

MULTIMEDIA

Telefonirajte, pronađite željena odredišta i pristupajte omiljenoj glazbi na brz i jednostavan način putem naprednog sustava Uconnect marke Jeep. Bilo da ste se zaputili u planine ili se samo želite odvesti do trgovine, vrhunska vam je vožnja zajamčena s novim modelom 2012 Wrangler. Dostupne značajke uključuju: komandu za iPod, glasovno upravljanje, GPS navigaciju i Uconnect telefon s mogućnosti telefoniranja u načinu rada slobodne ruke. Napredan Uconnect Media Center radijski prijamnici omogućuju vam pohranjivanje na tisuće pjesama, odabir popisa za reprodukciju, reproduciranje videozapisa, pregledavanje slika i još mnogo toga. Sustav ozvučenja Infinity Premium ima sedam zvučnika, uključujući subwoofer s pojačalom sa šest kanala od 368 watta za čist i snažan zvuk. U osnovnoj konfiguraciji sustav sadrži: dva 19-milimetarska visokotonska zvučnika otporna na sve vremenske uvjete; četiri 165-milimetarska zvučnika otporna na sve vremenske uvjete (dva na prednjem dijelu ploče s instrumentima i dva u stropu); kutije zvučnika su velike i nepropusne za bolje performanse; a bolji položaj zvučnika jamči preciznu reprodukciju zvuka.

Sve opcije za zabavu spremne su i na dohvat ruke. Napredni Uconnect Media Center radijski prijamnici omogućuju vam pohranjivanje na tisuće pjesama, odabir popisa za reprodukciju, reproduciranje videozapisa, pregledavanje slika i još mnogo toga. Radio/CD player s audio jack ulazima za MPS i MP3 formate i audio sustav sa šest zvučnika u osnovnoj su opremi za sve modele. Mogućnost priključivanja većine iPod-kompatibilnih uređaja, uključujući iPod, iPod nano, iPod touch, i iPhone u vozilu Wrangler Unlimited upotrebom iPod kabela. Nakon priključivanja uređaj iPod odložite i njime upravljajte putem multimedijalnog centra u vozilu ili putem komandi na kolu upravljača. Ne skrećite pogled s ceste dok pregledavate svoju MP3 kolekciju. A osim toga, ovaj se vaš iPod i puni. Audio komande ugrađene u kolo upravljača u vozilu Wrangler omogućuju različita namještanja i prilagodbe na dohvat ruke. Tu su komande za upravljanje autoradijem, ali i sustavom za navigaciju i telefoniranjem u načinu rada slobodne ruke putem sustava Uconnect, ako je vozilo opremljeno tim značajkama. Listajte značajke koje se prikazuju na ploči s instrumentima kako biste saznali: smjer kretanja pomoću kompasa, vanjsku temperaturu, prosječnu potrošnju goriva, udaljenost koju možete prijeći s preostalom količinom goriva, broj prijeđenih kilometara, tlak u gumama i podešavali osobne postavke.

Wrangler je originalan stroj 4x4

koji donosi slobodu kretanja.

At Autocar, We Provide

Vrata koja se mogu skidati

Zabava i sloboda dva su združena elementa na vozilu Jeep Wrangler – to je jedini kabriolet 4x4 jedinstvenog, otvorenog dizajna koji doprinosi većem uživanju u off-road avanturama. Sjednite za upravljač i iskusite jedinstvenu zabavu sa spuštanim krovom i preklopljenim vjetrobranskim staklom. Možete odabrati polumetalizirana ili potpuno metalna vrata. Sva se vrata mogu skidati za maksimalnu fleksibilnost. Električni podizači stakla i električne brave dostupni su na potpuno metalnim vratima. Wrangler je puno više od običnog vozila — on je simbol slobode i uživanja u svijetu oko nas.

Meki krov Sunrider®

Jednostavno preklopiv meki krov Sunrider s ogromnim krovnim otvorom dimenzija 140 x 76 cm omogućuje vam brz zaklon ili puštanje sunca u putnički prostor, a da pritom ne morate preklopiti cijeli krov. Izrađen je u tri sloja od platna za jedra koje odbija zvukove s ceste, apsorbira buku prolaska vjetra, sprječava udaranje i poboljšava izolaciju.

Tvrdi krov u boji karoserije

Za model Rubicon dostupan je tvrdi krov u boji karoserije Freedom Top®, a blatobrani u boji karoserije savršeno ga nadopunjuju i vozilu daju elegantan izgled. U skladu s tradicijom, model Sport ima crni tvrdi krov. Svi modeli tvrdog krova imaju velika bočna i stražnje staklo za bolju preglednost. Modularan tvrdi krov od fiberglasa sastoji se od tri dijela kojima se jednostavno rukuje i koji se jednostavno slažu, a uključuje uređaj za pranje/brisač stražnjeg stakla i uređaj za odmrzavanje, potpuno metalna vrata, zatamnjeno staklo i vreće za odlaganje.

Kotači

Kotači dostupni u osnovnoj i dodatnoj opremi za model 2012 Jeep Wrangler temelj su svake avanture na koju se isplati krenuti. Novost za model 2012 su 18-inčni kotači od poliranog čelika sa 7 krakova. Većina je kotača konkavnog dizajna kako bi se spriječile ogrebotine do kojih može doći u off-road vožnji. Aluminijski kotači smanjuju neovješenu masu za precizan odaziv upravljača i bolju upravljivost.

Pula 052 385 886

jeep, Alfa Romeo, Jeep

Pula 052 385-875

Mazda

Pula 052 385-405

Renault, Dacia, Nissan

Zagreb 01 646-3800

Jaguar, Land Rover

Zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila Mazda, jeep, Alfa Romeo i Lancia vozila za područje Istarske županije.

  • Industrijska 2D , 52100 Pula, Hrvatska info@autobenussi.hr
  • +385-052-385-888 +385-052-385-889